sivacki DRUM forum


...

Dobro došli! U gornjem desnom uglu, klikom na ikonicu "mesec" ili zatim "sunce" možete, prema vlastitom afinitetu, odabrati svetlu ili tamnu (dark) temu Foruma.

PLAVUŠINO PISMO SINU

Van mreže eko-eny

  • Član
  • **
    • Poruke: 58
    • Reputacija: +17/-0
poslato: Maj 30, 2009, 10:02:08 posle podne

Dragi sine,
Pišem ti ovo pismo kako bi znao da ti pišem. Ako dobiješ ovo pismo znači da je dobro stiglo. Ako ga na primiš javi mi, tako da ti ga ponovo pošaljem. Pišem sporo jer znam da ti sporo čitaš.
Neki je dan tvoj otac pročitao u novinama da se po statistikama vecina saobraćajnih nezgoda dešava kilometar udaljeno od kuće, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuce. Kuća je prelepa, imamo čak i veš mašinu,ali ne znam da li radi. Juče sam stavila vešh da se pere ,povukla vodu i veša nije bilo... Ovde vreme i nije tako loše. Prošle nedelje je samo dva put padala kiša - prvi put je trajala 3 dana, a sledeći put 4.
U vezi one jakne koju si želeo, tvoj ujak Petar mi je rekao da ako ti je budemo slali da skinemo dugmad, pošto su dosta teška, jer to bi više koštalo, tako da smo mi skinuli dugmad i stavili ih u džep. Najzad smo sahranili tvoga dedu... Pronašli smo njegovo telo kad smo čistili kuću. Bio je u ormaru od onoga dana kad je pobedio dok smo se igrali skrivača. Pre nekoliko dana ekplodirala je boca plina u kuhinji: koji osećaj! Posle toliko godina otac i ja smo izašli zajedno.
Pošto već spominjem tvog oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi... Zaposlili su ga na gradskom groblju... Održava travnjak. Tvoja sestra Julija, znaš ona koja se udala za svog muža, najzdad se porodila! Ne znamo još pol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak... Ako bude curica tvoja sestra će je zvati po meni... Čini mi se malo čudno da svoju ćerku zove "mama". Ali to je njena stvar. Tvoj rodjak Pavle se oženio... Po ceo dan se moli pred svojom ženom, jer je devica. I da znaš da ne vidjamo više tvog ujaka Isidora, onog koji je umro prošle godine... A da ne govorim o tvom bratu Milošu... On je grozan... Zatvorio je vrata od automobila, a unutra su ostali ključevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa!!!  Dobro sine, neću ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovdje pre nas živela, uzela je kućni broj sa zida i ponela ga sa sobom.
Ako vidiš Mariju pozdravi je, a ako je ne vidiš nemoj joj ništa govoriti.
Mama koja te voli.
P.S. Htela sam ti poslati nešto para, ali sam već zatvorila kovertu.


sivacki DRUM forum

PLAVUŠINO PISMO SINU
« poslato: Maj 30, 2009, 10:02:08 posle podne »