sivacki DRUM forum


...

Dobro došli! U gornjem desnom uglu, klikom na ikonicu "mesec" ili zatim "sunce" možete, prema vlastitom afinitetu, odabrati svetlu ili tamnu (dark) temu Foruma.

Age Of Empires stiže na smartfone i tablete (VIDEO)

Van mreže jelajelena

  • Drum tim
  • Zaslužni član
  • *****
    • Poruke: 2058
    • Reputacija: +22/-1
  • Kad nas zaborave prestanemo da postojimo..
poslato: April 19, 2014, 06:03:02 posle podne
POVRATAK KULTNE STRATEGIJE: Age Of Empires stiže na smartfone i tablete (VIDEO)
Nastavak popularne strategije pod nazivom Age of Empires: World Domination pojaviće se ovog leta i to za Android, Windows Phone, i iOS operativne sisteme 
Ukupno komentara1
Printscreen: aoewd.comPOVRATAK KULTNE STRATEGIJE: Age Of Empires stiže na smartfone i tablete (VIDEO)
Najnoviji deo čuvene strategije “Age of Empires: World Domination” pojaviće se za pametne telefone i tablete, i to za sva tri najpopularnija operativna sistema, Android, iOS i Windows Phone. Pojavljivanje novog dela zakazano je za leto ove godine.

Igrači će moći da biraju između više od 100 legendarnih heroja kako bi kreirali najrazličitije trupe iz nekadašnjih civilizacija. Igrica će takođe posedovati i multiplejer mod, ali i borbeni sistem posebno dizajniran za pametne telefone, što će olakšati igranje i kontrole putem touchscreen-a.

Ukoliko ste zainteresovani možete se registrovati na zvaničnom sajtu kako bi dobijali najnovije informacije, a već se pojavio i prvi trejler za ovu igru.

Pogledajte video:


www.telegraf.rs


sivacki DRUM forum

Age Of Empires stiže na smartfone i tablete (VIDEO)
« poslato: April 19, 2014, 06:03:02 posle podne »